Tuntuuko elämäsi liian helpolta? Kokeile painettuja laineita!

Kampauskurssilla on tähän mennessä harjoiteltu mm. erilaisia föönaustekniikoita ja jos jonkinlaisia lettejä, mutta yksi kampaus on jäänyt aivan erityisesti mieleen - nimittäin painetut laineet. Kyseinen tyyli oli muodissa 1920-luvulla, ja jotakuinkin tältä sen pitäisi näyttää:

Kent Kanouse @ Flickr, cropped by me, licensed under CC BY-NC 2.0

Lainetekniikka on sinänsä yksinkertainen, sillä laineiden luomiseen ei tarvita kuin kosteat hiukset, kampa ja sormet. Todellisuudessa sen oikean tekniikan oppiminen on osoittautunut suorastaan kryptiseksi mysteeriksi, mutta vielä minä noille harjoituspäille näytän!


Ylläolevassa kuvassa komeilee toistaiseksi onnistunein laineyritelmäni, jonka ainoa ongelma on se, että se on väärin tehty. Laineita ei saa lähteä muotoilemaan suikale kerrallaan jakauksesta latvaa kohti, vaan ne täytyy tehdä ns. kiertämään päätä, jotta ne yhdistyvät kauniisti ja lopullinen kampaus näyttää siltä miltä sen pitääkin näyttää. Sormimanööverit ovat siis suurin piirtein hanskassa, mutta joku ahaa-elämys tästä selkeästi vielä puuttuu. Eipä siis muuta kuin lisää harjoittelua - onneksi koululle saa jäädä treenailemaan varsin kattavan pääkokoelman kanssa, koska muuten olisin varmaan kissojen kimpussa kampoineni... :D
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti