Hair and Beauty -messut 2016

Yksi hiusalan opiskelun hauskoista puolista on alaan liittyvillä messuilla käyminen. Syksyllä lähdettiin porukalla I Love Me -messuille, ja nyt maaliskuussa oli Hair and Beauty -messujen vuoro. Kyseessä on alan ammattilaismessut, jotka olivat tänä vuonna poikkeuksellisesti perjantaina avoinna myös kuluttajille.


Pitkän linjan messukävijöiden mukaan Hair and Beauty -messut ovat männävuosina olleet huomattavasti suuremmat ja hienommat, mutta ainakin ensikertalaisen näkökulmasta siellä riitti varsin kiitettävästi ihmeteltävää. Aikataulujen vuoksi en ehtinyt nähdä kaikkia kilpailuja ja näytöksiä, mutta kuvissa esiintyvän Steven Smartin näytöksen ehdin katsomaan alusta loppuun. Mukana oli sekä kaupallisia että vähän hurjempia kampauksia, ja hiusalan rokkitähdeksikin tituleeratun Smartin esiintymistä oli hauska seurata.


Shown parhaan WTF-hetken tarjosi alemmassa kuvassa näkyvä malli, joka marssitettiin lavalle erittäin vaatimaton valkkisykerö hiuksissaan. Smart kielsi yleisöä taputtamasta vielä siinä vaiheessa koska kyseessä oli vasta kampauksen pohja, ja alkoi sitten luoda varsinaista kampausta, joka koostui eräänlaisista harsomaisista levyistä. Smart kertoi ottaneensa leikkauksessa lattialle pudonneita hiuksenpätkiä, ja valmistaneensa kampauksen materiaalin niistä ihan tavismeiningillä omassa keittiössään - sotkien tietysti koko keittiön samalla. Täytyy myöntää, tuttu tunne :D


Messuilla tuli luonnollisesti myös tehtyä hiukan ostoksia, vai pitäisikö mieluummin puhua investoimisesta omaan ammatilliseen kehitykseen? ;) Saalis on seuraavanlainen:

- 6% hapete, 1000 ml
- 2 x 400 g vaalennusjauhetta
- Moser ChroMini Pro -trimmeri, kaupan päälle Moserin kappa
- IdHAIR POW'R-suoravärit, Blue ja Turquoise
- Herman's Amazing -suoraväri, Tammy Turquoise
- Cutrin Professional Reflection Color Boost -hoitoaine
- muovisia klipsejä
- tuotenäytteitä: BPcare ja Seward Mediter

Trimmeriä lähdin pääasiassa metsästämään, ja suureksi ilokseni sellaisen myös löysin! Tokihan näin opiskelijana olisin voinut valita jonkun edullisemman mallin, mutta todennäköisesti olisin joka tapauksessa ostanut tuon Moserin ennemmin tai myöhemmin, joten päätin olla järkevä ja ostaa saman tien kunnollisen.
2 kommenttia on "Hair and Beauty -messut 2016"
 1. Oh, me ollaan oltu samassa paikassa tosin eri päivinä.
  Mä olin messuilla lauantaina työkeikan puitteissa, joten itse messujen kiertäminen jäi minimiin - siitä syystä käteen jäi löytöjä tasan Hermans Amazing sarjan neonkeltainen suoraväri. Ehdin nähdä brittiheppua lavalla muutaman minuutin verran ja heppuhan vaikutti vallan metkalta. Harmittaa ohuesti, että en puuhastelultani ehtinyt nähdä koko tuota näytöstä.

  hirmu hienoja messulöytöjä sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin lauantaina liikenteessä, kovasti yritin kurkkia tulisko tuttuja vastaan mutta en ainakaan huomannut!

   Hyvät löydöt tuli bongailtua, mutta mua vähän hermostuttaa säilyttää näin suurta määrää vaalennusjauhetta ja hapetetta kotona... Sitä ei koskaan tiedä mitä tapahtuu kun inspiraatio iskee :D

   Poista