Työssäoppimispaikan esittely: Hairlekiini Salo

Olen ollut kevään mittaan työssäoppimassa Salon Hairlekiinissa, ja nyt teen siellä töitä äitiysloman sijaisena. Hairlekiini on vuonna 1989 perustettu parturi-kampaamoketju, jonka toimipisteitä on tällä hetkellä 47 kappaletta ympäri Suomen. Valtakunnallisesti Hairlekiini työllistää yli 200 hiusalan ammattilaista, ja Salon toimipisteessä meitä on kolme. Hairlekiini on ollut Salossa kymmenisen vuotta, ensin kauppakeskus Plazassa ja sittemmin naapurikauppakeskus Linjurin puolella, ja nyt on koittanut aika kokeilla jotakin uutta. Meille nimittäin remontoidaan uutta liiketilaa ABC Piihoville, ja liike muuttaa sinne kesäkuun puolessavälissä.


Työskentelemme Salon Hairlekiinissa Wellan väreillä, ja myymälän puolella on saatavilla huikea valikoima erilaisia hiustuotteita erilaisiin tarpeisiin. Hyllyistämme löytyy tällä hetkellä mm. KMS, Kerastase, Sebastian, Wella, Goldwell, Schwarzkopf, KC ja Cutrin, ja Hairlekiinin oma Suomessa kehitetty ja valmistettu Lumo-sarja. Lumo on ollut varsin mielenkiintoinen uusi tuttavuus, koska sen valmistuksessa on otettu huomioon eettisiä ja ekologisia näkökulmia. Pidän Lumosta, koska sen säännöllisesti päivittyvästä valikoimasta löytyy sopivat pesu- ja hoitotuotteet koko perheelle, myös kätevissä isommissa pumppupulloissa. Runsaan tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme tietysti myös monipuolisia parturi-kampaamopalveluita, ammattitaidolla aina leikkauksista hoitokäsittelyihin ja väreistä permanentteihin. Meillä on myös varsin kilpailukykyiset kanta-asiakasedut!


Henkilökohtaisesti voin paljastaa sen verran, että olen viihtynyt Hairlekiinissa mainiosti, ja töihin on aina mukava mennä. Meille pääsee usein leikkaukseen tai miksei vaikka väriinkin ilman ajanvarausta, joten tulkaa ihmeessä käymään :) Aikoja voi myös varata netin kautta https://www.varaaverkossa.fi/places/hairlekiini-salo-linjuri-712 tai puhelimitse 010 327 2034. Nähdään Hairlekiinissa!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti